Ambassadeurs

Ambassadeurs van UAP Coalitie Nederland helpen mee om het belangrijke onderwerp UAP en de Coalitie onder de aandacht te brengen binnen de luchtvaart, politie en krijgsmacht.

Bent u professional die werkzaam is (geweest) binnen de luchtvaart, politie of krijgsmacht? Of heeft u affiniteit met een van deze organisaties? Dan is een Ambassadeurschap bij UAP Coalitie Nederland mogelijk iets voor u.

Helaas is er tot op heden geen specifiek meldingsformulier en protocol beschikbaar wat door de Nederlandse of Europese overheid is erkend voor professionals, die waarnemingen willen melden. UAP Coalitie Nederland richt zich specifiek op deze groep en streeft o.a. naar het ontwikkelen van een formeel erkend meldingsformulier en protocol.

Als ambassadeur van UAP Coalitie Nederland heeft u een belangrijke maatschappelijke functie, waarbij u zelf kunt beslissen hoeveel tijd u aan uw rol besteed.

Wat zijn de taken van ambassadeurs bij de UAP Coalitie Nederland?

  • De UAP Coalitie Nederland en de doelen bekend maken binnen uw organisatie; verzamelen van feedback en suggesties van professionals in uw organisatie en aanspreekpunt zijn voor andere professionals binnen uw organisatie.

  • Professionals buiten uw organisatie in contact brengen met UAP Coalitie Nederland.

  • Ondersteunen van de UAP Coalitie Nederland bij het verzamelen van data en informatie en bijdragen aan het de-stigmatiseren van het onderwerp.

  • Bevorderen van deelname aan het ambassadeurschap en het delen van kennis en ervaringen met andere ambassadeurs van de UAP Coalitie Nederland.

Ambassadeurs

Christiaan
Christiaan Piloot
Christiaan is een commercieel piloot met twintig jaar vliegervaring en op dit moment gezagvoerder op de Boeing 747. Zijn liefde voor de luchtvaart begon al op jonge leeftijd. Hij behaalde zijn privévliegbrevet (PPL) zelfs vóór zijn 18e verjaardag. Naast zijn vliegvaardigheden heeft Christiaan ook een passie voor fotografie. Hij combineert zijn twee grote interesses door indrukwekkende beelden vast te leggen tijdens zijn vluchten. Christiaan hecht buitengewoon veel belang aan het onderwerp Flight Safety, en daarom heeft hij ervoor gekozen om als ambassadeur betrokken te zijn.
Nick
Nick Veteraan
Nick is een professionele en ervaren veteraan met 17 jaar dienst in de krijgsmacht. Hij heeft gediend in de Luchtmobiele Brigade en heeft tijdens zijn diensttijd diverse operationele inzetten meegemaakt. Hij heeft een passie voor het trainen en begeleiden van mensen en deelt graag zijn kennis en ervaring om anderen te helpen groeien en ontwikkelen. Dankzij zijn achtergrond in de krijgsmacht heeft Nick een sterk ontwikkelde focus op teamwork, veiligheid en discipline, wat hem een waardevolle aanwinst maakt.
Tako
Tako Piloot
Tako is een ervaren piloot met meer dan 25 jaar ervaring in de burgerluchtvaart. Hij heeft op verschillende vliegtuigen gevlogen en heeft uitgebreide kennis van verschillende aspecten van de luchtvaart, waaronder veiligheid, navigatie en meteorologie. Zijn passie voor de luchtvaart heeft hem gemotiveerd om zich aan te sluiten bij UAP Coalitie Nederland als ambassadeur en zet zich op die manier in voor het behalen van de doelen.