Over Ons

Welkom bij UAP Coalitie Nederland, dé autoriteit op het gebied van Unidentified Anomalous Phenomena (UAP) voor professionals in Nederland. Als toonaangevende organisatie streven we ernaar om bewustwording te vergroten, wetenschappelijk onderzoek te bevorderen en een brug te slaan tussen het publiek en beleidsmakers.

UAP Coalitie Nederland is een onafhankelijke non-profit NGO die de belangen behartigt van alle professionals binnen de luchtvaart, krijgsmacht en politie die ervaring hebben met Unidentified Anomalous Phenomena (UAP). De Coalitie is ontstaan, omdat deze groep zich niet veilig en gehoord voelt, als zij ervaring hebben met UAP. Verder worden vanwege technologische ontwikkelingen meer UAP waargenomen, wat bewustwording en serieus onderzoek vereist. De Coalitie wil in Nederland en de Europese Unie de overheid informeren, adviseren en ondersteunen op het gebied van UAP.

Wat maakt ons uniek?
Ondersteuning Geven: Professionals verdienen de juiste ondersteuning als het gaat om UAP en ons team van specialisten verzorgt dit indien nodig.
Bevordering van Onderzoek: Ons team van experts zet zich in voor het aanmoedigen van grondig onderzoek naar UAP. We streven naar het bevorderen van wetenschappelijke precisie en transparantie in alle UAP gerelateerde activiteiten.
Breed Bewustzijn: We geloven in het belang van het delen van kennis. Onze outreach-programma’s zijn gericht op het vergroten van het bewustzijn over UAP en het verminderen van het stigma rond dit intrigerende onderwerp.
Samenwerking en Netwerken: We werken samen met internationale partners, wetenschappers en beleidsmakers om een wereldwijd perspectief te bieden op UAP en de implicaties ervan.

Advocacy en Beleidsbeïnvloeding: We streven naar een constructieve dialoog met beleidsmakers om UAP op de agenda te zetten en passend beleid te bevorderen.

onze missie

UAP Coalitie Nederland streeft ernaar een veilige omgeving te creëren waar professionals hun UAP waarnemingen kunnen melden en waar bewustwording, onderzoek, regelgeving, samenwerking en ondersteuning met betrekking tot UAP worden bevorderd. Wij streven naar erkenning van UAP binnen de Nederlandse overheid en de Europese Unie.

hoe kun je betrokken raken?

Wordt Ambassadeur: Ben je een professional die werkzaam is (geweest) binnen de burgerluchtvaart, krijgsmacht of politie en wil je bijdragen aan onze doelen? Neem dan contact met ons op en maak onderdeel uit van ons gemotiveerde team.

Wordt Vrijwilliger: Vind je het onderwerp UAP interessant en wil je graag je bijdrage leveren aan onze belangrijke doelen? Neem dan contact met ons op.

Word Donateur: Sluit je aan bij onze groeiende gemeenschap en ontvang regelmatig updates over ons onderzoek, evenementen en nieuws over UAP.
Ondersteun Onderzoek: Je kunt wetenschappelijk onderzoek ondersteunen door donaties en sponsoring. Samen kunnen we de mysteries van UAP ontrafelen.
Volg Ons Online: Blijf op de hoogte van onze activiteiten door ons te volgen op sociale media. We delen regelmatig interessante artikelen, onderzoeksresultaten en aankondigingen.
Ontdek de boeiende wereld van Unidentified Anomalous Phenomena met de UAP Coalitie Nederland. Samen streven we naar een dieper begrip van deze fenomenen en hun impact op onze samenleving.