Welkom bij het team van UAP Coalitie Nederland. Wij zijn een groep enthousiaste en gemotiveerde professionals die belangeloos werken aan projecten en initiatieven die gericht zijn op het behalen van de gestelde doelen van de organisatie.

Ons team bestaat uit leden met verschillende achtergronden en expertisegebieden. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de impact te vergroten en om een positief verschil te maken in de wereld van professionals, die te maken hebben (gehad) met Unidentified Anomalous Phenomena.

We zijn trots op wat wij tot nu toe hebben bereikt en zijn ervan overtuigd dat wij nog veel meer kunnen bereiken met de steun van vrijwilligers en professionals. Als u interesse heeft om te helpen bij het realiseren van de doelen, of als u meer wilt weten over ons, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Joachim is de oprichter van UAP Coalitie Nederland. Hij is een ex-ondernemer met meer dan 15 jaar ervaring in het bestuur van organisaties. Hij is altijd op zoek naar manieren om bij te dragen aan een betere wereld en is ervan overtuigd dat iedereen de kracht heeft om positieve verandering te bewerkstelligen. Hij is enthousiast om zijn kennis en ervaring te delen en bij te dragen aan de te realiseren doelen. In 2008 ontving hij de Golden Lifesaver Award en in 2016 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

André is een chemisch ingenieur met een master in waterkwaliteit. Hij heeft gewerkt bij een Nederlands ingenieursbureau en het Europees Milieu Agentschap, een EU-instelling. Hier hield hij zich bezig met advisering van nationale overheden en de Europese Commissie over luchtverontreiniging, klimaat en energie. Hij heeft diepgaande kennis en ervaring over gebruik van data en wetenschappelijke informatie in beleid. Deze expertise wil hij graag gebruiken om de doelen van de UAP Coalitie te ondersteunen.

Rejane is een gedreven advocaat met een achtergrond in fiscale wetgeving. Ze heeft haar Master behaald in Brazilie, waar ze zich specialiseerde in International Law & Legal Study. Na haar verhuizing naar Nederland, is Rejane gaan werken als Legal Counsel bij een internationale bank, waar ze verantwoordelijk is voor het behandelen van contracten. Haar kennis van wetgeving en haar ervaring als advocaat, wil zij graag inzetten voor het behalen van de doelen.

Bram is een gedreven grafisch vormgever en afgestuurd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Naast zijn vaste baan doet hij aan vrijwilligerswerk en is hij al 30 jaar ambassadeur voor het bespreekbaar maken van het UAP onderwerp. In 2005 richtte hij UFO Meldpunt Nederland op en in 2023 ronde hij de eerste Nederlandse UAP gerelateerde documentaire af. Bram heeft door deze ervaring een unieke kennis van het onderwerp.

Nick is een professionele en ervaren veteraan met 17 jaar dienst in de krijgsmacht. Hij heeft gediend in de Luchtmobiele Brigade en heeft tijdens zijn diensttijd diverse operationele inzetten meegemaakt. Tijdens zijn militaire carrière heeft hij zich laten scholen tot medisch specialistisch onderofficier en instructeur. Na zijn vertrek is hij docent Zorg & Welzijn geworden in het Middelbaar Beroepsonderwijs. Momenteel is hij werkzaam als BHV en EHBO instructeur binnen het bedrijfsleven. Hij heeft een passie voor het trainen en begeleiden van mensen, en deelt graag zijn kennis en ervaring om anderen te helpen groeien en ontwikkelen. Dankzij zijn achtergrond in de krijgsmacht heeft Nick een sterk ontwikkelde focus op teamwork, veiligheid en discipline, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor het team.

Tony is een ervaren en veelzijdige GZ-psycholoog en behandelcoördinator met meer dan 12 jaar expertise in zowel de klinische als ambulante geestelijke gezondheidszorg. Zijn passie voor het vak wordt weerspiegeld in zijn toewijding aan het bieden van hoogwaardige zorg en begeleiding aan individuen. Naast zijn werk in de geestelijke gezondheidszorg zet Tony zich in als reservist bij het Ministerie van Defensie, waar zijn betrokkenheid en vaardigheden bijdragen aan de Nationale Veiligheid. Zijn dienstbaarheid aan het land weerspiegelt zijn sterke toewijding aan het welzijn van anderen. Tony heeft zijn Master of Science in Psychologie behaald aan de Universiteit Utrecht, waar hij diepgaande kennis heeft opgedaan die de basis vormt voor zijn therapeutische benadering. Daarnaast heeft hij een pre-master in Theologie en Religiewetenschappen afgerond aan de Radboud Universiteit, wat zijn begrip van de menselijke ervaring en diversiteit verder verrijkt.

Chiel is een bevlogen professional met een brede achtergrond en ruim 17 jaar ervaring binnen het sociaal domein en het onderwijs. Zijn Bachelor of Education behaalde hij aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarmee hij zich specialiseerde in Pedagogiek en het docentschap. In 2024 voltooit hij de module Arbeid en Gezondheid aan het NTI, wat zijn competenties uitbreidt naar het welzijn van individuen in verschillende situaties. Zijn streven naar een holistische benadering weerspiegelt zich in zijn toewijding om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om een positieve invloed uit te oefenen op het welzijn van anderen. Chiel heeft in zijn carrière veel waardevolle ervaringen opgedaan met verschillende doelgroepen, van jong tot oud vanuit verschillende maatschappelijke organisaties. Zijn voortdurende inzet voor groei en ontwikkeling drijft hem om bij te dragen aan de doelstellingen waar de UAP Coalitie Nederland zich voor inspant.

Ambassadeurs

Christiaan is een commercieel piloot met twintig jaar vliegervaring en op dit moment gezagvoerder op de Boeing 747. Zijn liefde voor de luchtvaart begon al op jonge leeftijd. Hij behaalde zijn privévliegbrevet (PPL) zelfs vóór zijn 18e verjaardag. Naast zijn vliegvaardigheden heeft Christiaan ook een passie voor fotografie. Hij combineert zijn twee grote interesses door indrukwekkende beelden vast te leggen tijdens zijn vluchten. Christiaan hecht buitengewoon veel belang aan het onderwerp Flight Safety, en daarom heeft hij ervoor gekozen om als ambassadeur betrokken te zijn bij de UAP Coalitie Nederland.

Tako is een ervaren piloot met meer dan 25 jaar ervaring in de burgerluchtvaart. Hij heeft op verschillende vliegtuigen gevlogen en heeft uitgebreide kennis van verschillende aspecten van de luchtvaart, waaronder veiligheid, navigatie en meteorologie. Zijn passie voor de luchtvaart heeft hem gemotiveerd om zich aan te sluiten bij de UAP Coalitie Nederland als ambassadeur en zet zich op die manier in voor het behalen van de doelen.